Securitatea Informațiilor – ISO 27001

Este bine să ştiţi că dumneavoastră – şi numai dumneavoastră aveţi acces oricând la datele dumneavoastră

În zilele noastre, aproape fiecare organizaţie procesează şi face schimb de date. Dar ce se întâmplă cu securitatea informaţiilor pe care se bazează succesul afacerii dumneavoastră? Aţi identificat şi analizat riscurile din compania dumneavoastră? Aţi luat măsuri de precauţie pentru a vă asigura că deţineţi controlul deplin asupra securităţii informaţiilor? Dacă este aşa, atunci de ce să nu documentaţi angajamentul dumneavoastră sub forma unui certificat DEKRA recunoscut pe plan internaţional pentru a le arăta angajaţilor, clienţilor şi partenerilor dumneavoastră de afaceri câtă încredere prezentaţi?

Ce înseamnă ISO 27001

Acest standard este aplicabil tuturor tipurilor de organizaţii din toate sectoarele. Scopul său este de a implementa toate soluţiile importante de securitate într-un mod structurat şi de a pune la dispoziţie o metodă sistematică pentru creşterea nivelurilor de securitate operaţională şi legală.

Un sistem de management al securităţii informaţiei (ISMS) certificat ISO 27001 se bazează pe procedura sistemului de control PDCA (Plan-Do-Check-Act – planifică-derulează-controlează-acţionează), procedură familiară de la ISO 9001 şi simplifică managementul unei politici complete de securitate a informaţiei. Există cerinţe speciale referitoare la accesibilitatea, confidenţialitatea şi integritatea informaţiilor şi a datelor dumneavoastră.

Certificarea DEKRA ISO 27001 demonstrează faptul că recunoaşteţi, analizaţi şi eliminaţi în mod sistematic orice riscuri din cadrul companiei încă din faza incipientă.

Ce vă oferă DEKRA

Expertiza noastră tehnică şi experienţa bogată în sistemele de management orientate spre proces reprezintă atuurile noastre pentru a fi consideraţi partenerul de certificare perfect. DEKRA transformă securitatea informaţiei într-o parte integrantă a proceselor dumneavoastră organizaţionale. Vă bucuraţi de

  • Protecţia împotriva defecţiunilor, erorilor, spionajului, abuzului şi costurilor rezultate, în lumea de azi în care se remarcă o creştere a globalizării şi o extindere a reţelelor
  • Evitarea timpilor de nefuncţionare prin garantarea accesibilităţii sistemelor şi proceselor dumneavoastră informatice 
  • Conştientizare crescută în ceea ce priveşte riscurile
  • Grad înalt de compatibilitate cu alte standarde de management, precum ISO 9001 şi ISO 14001

Vă oferim sprijinul nostru practic, la obiect, permanent în ceea ce priveşte toate aspectele certificării. Neutru şi independent. Nevoile dumneavoastră specifice reprezintă priorităţile noastre.