Certificarea Sistemelor de Management

DEKRA Certification în România este un organism de certificare imparțial și independent. Dispunem de experți români și străini pentru a acoperi toate domeniile de activitate și pentru a vă putea oferi servicii specializate de top.

Unul dintre avantajele colaborării cu DEKRA Certification este acela că beneficiați de o gamă largă de servicii de la un singur furnizor. Noi nu abordăm produsele și procesele Dvs. în mod izolat, ci întotdeauna într-un context mai larg. Ca și companie independentă cu o expertiză acreditată și peste opt decenii de experiență, vă putem ajuta să vă dezvoltați și îmbunătățiți sistematic calitatea și fiabilitatea întregii organizații.

 Avem un angajament puternic pentru siguranță, sustenabilitate și calitate cu ajutorul angajaților nostri entuziaști și inovativi în rezolvarea oricăror probleme. Aceștia își folosesc cunoștiințele pentru crearea de plus-valoare în domenii și sectoare de activitate dintre cele mai variate

Cu ajutorul celor 800 de auditori și peste 500 de experți în peste 50 de țări, DEKRA vă oferă sprijinul său la nivel mondial in Certificarea Sistemelor De Management.

Descărcare