Serviciile noastre

Certificarea Sistemelor de Management

Certificăm sistemele de management al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale și pentru siguranța informațiilor, precum și sisteme dedicate anumitor ramuri, cum ar fi certificare ISO 22000 pentru industria alimentară, IATF 16949 pentru industria auto sau EN 9100 pentru industria aeronautică. Certificatele DEKRA demonstrează că sistemul Dvs. de management respectă standardele internaționale și este supus îmbunătățirii continue. Aflați mai multe…

Servicii de training

DEKRA, lider global în domeniul siguranței, oferă instruiri specializate pentru dezvoltarea de competențe tehnice în domeniul sistemelor de management, industrial, auto și al transporturilor. Cu ani de experiență, personal calificat și accesul la resurse informaționale globale, DEKRA vă oferă formare profesională care combină cele mai recente cerințe legale, standarde naționale și internaționale și standarde din industrie.

Aflați mai multe…

Soluții automotive

DEKRA acoperă o gamă largă de servicii, de la inspecții, rapoarte de expertiză, evaluări tehnice și de stare, până la servicii de audit, training și coaching pentru rețelele de dealeri ale marilor importatori auto. DEKRA a inspectat și evaluat peste 26.000.000 de autovehicule in 2018, fiind cel mai mare furnizor al acestor servicii.

Aflați mai multe…