Fapte & cifre

Istoria DEKRA începe în 1925 – anul în care a fost fondat „Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein”. Compania, care a început în sectorul automobilelor, acoperă acum o gamă largă de servicii legate de siguranță.

Fie că sunteți în trafic, la serviciu sau acasă – experții calificați ai DEKRA îmbunătățesc siguranța în toate domeniile cheie ale vieții.

Această misiune se extinde pe tot globul – organizația de experți are o forță de muncă de peste 45.000 de persoane care lucrează în peste 50 de țări pe cinci continente.

Expansiunea internațională a grupului DEKRA a început odată cu intrarea pe piață în Franța și Italia în 1988. De atunci compania și-a extins poziția globală prin achiziții strategice cu locații în țări precum China, SUA, Africa de Sud și Noua Zeelandă.

În 2018, compania s-a dezvoltat pentru al 15-lea an consecutiv, veniturile consolidate crescând cu 6,6%, până la 3,3 miliarde de euro. Numărul de angajați a crescut cu peste 1.000 la mai mult de 45.000. DEKRA este cea mai mare organizație de experți din industria TIC (testare, inspecție, certificare) din lume. Puteți găsi mai multe informații despre ultimele noastre cifre, despre expansiuni, evoluții și management în rapoartele noastre anuale financiare.

Experiența vastă și independentă a DEKRA face din această companie, de asemenea, un partener căutat pentru factorii de decizie, organizații și autorități la nivel internațional, european, național și regional. Articolele profesionale scrise de experții noștri, cu privire la siguranța rutieră, de exemplu, completează și încurajează deciziile politice durabile. Avem filiale în Bruxelles și Berlin, reprezentând interesele noastre strategice.