Despre DEKRA

De când a fost înființată în 1925, promisiunea DEKRA a fost: Asigurăm siguranța interacțiunii umane cu tehnologia și mediul. De atunci, Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V. a devenit una dintre cele mai importante organizații de experți din lume. DEKRA SE este o filială deținută în totalitate de DEKRA e.V. și gestionează activitatea de operare a Grupului. DEKRA a generat venituri în valoare totală de peste 3,3 miliarde de euro în 2018. Compania are în prezent mai mult de 45.000 de persoane în aproximativ 60 de țări din toate cele șase continente.

În trafic, la locul de muncă și la domiciliu – experții calificați ai DEKRA creează o siguranță sporită în toate domeniile cheie ale vieții. Compania are o viziune clară și ambițioasă asupra viitorului. Viziunea pentru 100 de ani de existență a companiei în 2025 este de a vedea DEKRA ca partener global pentru o lume sigură.

Portofoliul larg de servicii furnizate cu experți calificați și independenți variază de la inspecția vehiculelor și evaluarea experților cu privire la servicii de despăgubire, inspecții industriale și de construcții, consultanță în materie de siguranță, testare și certificare a produselor și sistemelor de management, precum și cursuri de formare și muncă temporară.